FRIEZE MASTERS 2023

Frieze Masters, creada el 2012, ofereix una perspectiva contemporània única sobre milers d’anys d’història de l’art, des d’objectes de col·lecció fins a obres mestres significatives de l’època antiga, i des dels Old Masters fins a finals del segle XX. L’edició 2023 de la fira mostrarà més de 130 de les galeries més importants d’arreu del món, entre les quals està Artur Ramon Art, l’única espanyola.

Artur Ramon Art presentarà aquest any un projecte impressionant en col·laboració amb la galeria Charles Beddington de Londres. Aquest projecte conjunt pretén reunir les millors obres d’art d’artistes reconeguts, mostrant una àmplia gamma d’estils i temàtiques, entre elles una captivadora col·lecció de nus, amb obres especialment d’artistes moderns francesos i espanyols, des d’Eugène Robert Poughéon fins a Pablo Picasso, i paisatges, des de la vista refinada de Londres de Canaletto fins als fabulosos paisatges captats per Eppo Doeve i Anglada Camarasa.

A part d’aquestes col·leccions, principalment de pintura, vam comissariar una selecció de peces que destaquen altres expressions artístiques, com l’escultura i el dibuix, des d’antiguitats fins a l’època moderna, des de l’escultor del segle XVIII Miguel de Romay fins als autors del segle XX com Pablo Gargallo, Glyn Warren Philpot i altres. El nostre objectiu és presentar una proposta única i una convergència de creativitat artística de nord a sud, fruit de la col·laboració entre dues galeries distingides que volen inspirar a tots els visitants.