Consulting

Artur Ramon Art ofereix un servei de taxacions i valoracions d’obres d’art. El procés comença a través de fotografies per verificar que l’obra encaixi en la nostra línia. Si no és el cas, es suggerirà a un professional alternatiu que se’n faci càrrec.

Es faran taxacions amb els valors reals de mercat després d’una inspecció en directe de les obres. Els honoraris es fixaran en funció del volum de treball que representi el peritatge, mai com a percentatge del valor global de la col·lecció, mètode que no permet fixar objectivament el preu.

Artur Ramon Navarro, especialitzat en dibuix i pintura antiga i moderna, s’ocupa en particular de les fires internacionals. La seva formació i profunda intuïció li permeten estudiar obres d’art fent atribucions i recuperant la identitat d’obres perdudes. Pots enviar la teva consulta a: arturjr@arturamon.com

Mònica Ramon Navarro, experta en art contemporani, és l’esperit més proper a la gent. Amb el seu ànim comercial, s’ocupa del “Espai d’art”, on es fan exposicions temporals. Si desitges proposar la teva obra com artista, contacta a: monicaramon@arturamon.com

Artur Ramon Picas, mentor i ànima de la galeria, té un profund coneixement en alta època i pintur catalana. A través de la seva experiència i visió de l’art, condueix i supervisa els projectes de la galeria.