Salon du Dessin 2024

Del 20 al 25 de març

Aquest any, tornem a la fira del dibuix, el Salon du Dessin, a Paris, amb una proposta innovadora que reflexa a la perfecció el caràcter d’Artur Ramon: la combinació de dibuixos Old Masters amb peçes d’art modern i contemporani.

Enguany proposem peces molt diverses d’artistes tant nacionals com internacionals. Les tres parets del nostre estand estaran dedicades, per una banda, al dibuix antic, un dels pilars de la nostra recerca i una de les especialitzacions d’Artur Ramon. Obres de Giovanni Battista Caracciolo, Niccolo Circignani, Vincenzo Camuccini i d’altres representants del manierisme italià, així com d’alguns exponents del barroc espanyol com Alonso Berruguete i Eugenio Lucas Velázquez. Tot seguit presentarem alguns dels artistes moderns més influents del segle passat, obres de joventut de George Valmier, Josep Maria Sert, Salvador Dalí i Pablo Picasso.

Finalment, hem volgut donar espai als germans catalans Josep i Pere Santilari, que presentem cada any i que ara compten amb un públic d’entusiastes entre els visitants de la fira.