Visita comentada de l’exposició de Subirachs, amb Teresa Riba

Una ocasió única per conèixer aspectes de l’obra de Josep M. Subirachs, des del punt de vista d’una artista igualadina amb una sòlida trajectòria

Una ocasió única per conèixer aspectes de l’obra de Josep M. Subirachs, des del punt de vista d’una artista igualadina amb una sòlida trajectòria

El proper dijous, 15 de juny, a les 19h, l’escultora igualadina Teresa Riba farà una visita comentada a l’exposició Subirachs. La figura femenina, entre la metàfora i el mite, que actualment acull el Museu de la Pell. Una ocasió única per conèixer diversos aspectes de l’obra de Josep M. Subirachs, des del punt de vista d’una artista amb una extensa i sòlida trajectòria, que coneix bé l’ofici i que el transmet a estudiants de l’Escola Municipal d’Art, Disseny i Artesania Gaspar Camps. L’entrada serà lliure, amb aforament limitat.

El nexe comú de les obres que formen part d’aquesta exposició és la figura femenina; tema que Subirachs va representar integrant la volumetria, l’erotisme, el món oníric i el literari i referències a l’antiguitat clàssica, la mitologia i l’art del Renaixement. La selecció d’escultures, gravats i litografies il·lustren diferents etapes de la trajectòria d’un dels exponents més representatius de l’art català de la segona meitat del segle XX. Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la cessió d’obres per part de l’Espai Subirachs, Artur Ramon Art i l’Hotel Estela Barcelona Sitges.

L’exposició, organitzada pel Museu de la Pell i l’Ajuntament d’Igualada, es pot visitar fins al 16 de juliol amb entrada gratuïta i en l’horari següent: de dimarts a divendres de 10 a 14h, les tardes dels dijous i divendres de 16 a 20 h, excepte les de juliol, en què romandrà tancada, i els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h.

 

Accés article