La mostra ‘Coses petites i grans’ exhibeix l’obra de l’artista Susana Solano

5 de setembre de 2022 | La Vanguardia

ACN Barcelona – La mostra ‘Coses petites i grans: lleugeresa i fortalesa a l’obra de Susana Solano’ presentarà una quarantena de treballs de l’artista “des de la proximitat, com si formessin part d’una llar”, segons indiquen en una nota de premsa els responsables de la iniciativa. La galeria Artur Ramon Art de Barcelona començarà la temporada amb aquesta exposició el 15 de setembre, posant èmfasi en les joies que Solano crea actualment. Els treballs de l’artista es podran veure fins al 30 d’octubre. La mostra té pròleg de Marta Llorente, que defensa que les obres “creen un diàleg entre elles, malgrat la diversitat de materials, formes i dimensions”.

Des de la dècada de 1980, Solano ha exposat a galeries i institucions d’arreu del món. Els seus treballs s’han pogut veure des d’Estocolm fins a Tokio, Londres, París, Sao Paulo, Nova York, Londres o Budapest. Solano ha particiat en certàmens internacionals com la Documenta de Kassel VIII i IX (1987 i 1992), la XIX Biennal de Sao Paulo (1987), l’Skulptur Project a Münster (1987), la Biennal de Venècia (1988 i 1993) i la Carnegie Internacional de Pittsburgh (1988).

La darrera exposició de Susana Solano a Barcelona va ser a la Fundació Sunyol el 2017. El MACBA li va dedicar una exposició retrospectiva el 1999 i, anteriorment, la Fundació Miró el 1980.