SPANISH MODERN LANDSCAPES

Spanish Modern Landscapes és una exposició que neix de la col·laboració entre Colnaghi (Londres), la Sala Parés i Artur Ramon Art. Inaugurada a la galeria londinenca el 17 de març, l’exposició arribarà a Barcelona a la sala Artur Ramon Art a finals de juny.

Spanish Modern Landscapes vol mostrar l’evolució de la pintura espanyola de paisatge al llarg de segle XX. A través d’obres de qualitat museística, la missió d’aquest projecte és d’internacionalitzar i difondre la nostra cultura visual fora dels nostres límits. Des dels primers viatgers romàntics fins als últims turistes globalitzats, viatjar a Espanya ha estat sinònim de celebrar la vida a través del nostre paisatge i la seva gent. Els artistes han concentrat en el paisatge aquesta naturalesa, captant tant l’explosió de llum i color de la costa de la Mediterrània com la malenconia dels capvespres de terra endins.
Visitar l’exposició que presentem és un recorregut mental i emocional pel nostre país a través dels seus artistes. Una exploració en la pintura moderna espanyola – poc coneguda fora de les fronteres – mitjançant el paisatge, un dels gèneres que millor la representen. I és també, més enllà dels llocs comuns, una reivindicació de l’art espanyol modern.