Banksy ven les seves creacions per comprar un vaixell per rescatar immigrants

Cliqueu aqui abaix

 

AQUÍ, AMB JOSEP CUNÍ

 

SECCIÓ Artur Ramon

Aquí Cuní

 

Banksy: ven les seves creacions per comprar un vaixell per rescatar immigrants. “Les seves obres estan exposades en un local de Londres que es poden adquirir després “online”.En un comunicat l’artista ha explicat que els diners obtinguts serviran per comprar un nou vaixell de rescat d’immigrants per reemplaçar el confiscat per les autoritats italianes”, afegeix el galerista Artur Ramon.

“Avui la Fundació Mafre inaugura la mostra “Tocar el color. La renovació del pastel” Que recull 96 obres de 68 artistes que utilitzaven aquesta tècnica. Provenen de museus com la Tate de Londres, el Museu Picasso de Paris, el centre Pompidou o el reina Sofia de Madrid.L’exposició es podrà veure a la casa Garriga Nogués de Barcelona. Els primers artistes que ho van fer servir ho feien perquè era barat. No calia gaire material per fer-ho, en comparació amb la pintura a l’oli”, afirma Ramon.

Sobre l’exposició Bill Viola a la Pedrera Ramon explica: “És pioner del videoart. Les seves obres parlen del naixement, la mort, el dolor, el pas del temps Simultaniament els seus treballs també es podran veure en altres centres culturals com al Palau de la Musica, al Liceu o a altres punts com a Girona, al museu de montserrat o al museu episcopal de Vic.”