Artur Ramon porta a Tefaf una col·lecció de dibuix espanyol i italià dels segles XVI al XX

Per setè any consecutiu, la galeria Artur Ramon torna a TEFAF Maastricht (The European Fine Art Fair) amb una selecció d’alguns dels millors dibuixos espanyols i italians del segle XVI al XX

Per setè any consecutiu, la galeria Artur Ramon torna a TEFAF Maastricht (The European Fine Art Fair) amb una selecció d’alguns dels millors dibuixos espanyols i italians del segle XVI al XX. En aquesta ocasió, Artur Ramon Art proposa un viatge a la historia de la creació sobre paper dels darrers quatre segles i demostra la solidesa de la seva presència internacional com a única galeria representant de Catalunya i una de les quatre espanyoles a la fira més important del sector.

En línia amb l’aposta per “promoure el coneixement de l’altíssima qualitat del dibuix espanyol al món de l’art per tal de fer-lo arribar al col·leccionisme global”, Artur Ramon ha reunit una selecció digna de museu de l’art sobre paper al seu estand a TEFAF. En paraules d’Artur Ramon, “presentem una mostra singular i única formada per peces que dialoguen entre elles i que ens permeten repassar el bo i millor de l’art en paper; encoratgem el públic a escoltar i entendre cadascuna d’elles”.

A la fira, s’hi exposen obres mestres com el carbó i sanguina de Federico Zuccaro Genet o la tinta sobre paper, Salvator Mundi, del mestre de Granada, Alonso Cano.

Amb ells s’exposaran dibuixos d’artistes reconeguts internacionalment com Auguste Rodin, de qui es presenta el dibuix eròtic Psyché – exposat a Viena a començaments de 1900, va influir un jove Gustav Klimt– o també la Nature morte au compotier et à la mandoline de Juan Gris.

La TEFAF arriba enguany a la seva 30ena edició. Congrega uns 75.000 visitants i està considerada com una de les fires líder del sector.

Accés a l’artícle de Bonart