Artur Ramón Art obre un centre de gestió

Artur Ramón Art obre un centre de gestió d’art barceloní de referència internacional

La galeria Artur Ramón Art obrirà un nou centre de gestió d’art a l’Eixample barceloní, on es traslladarà a finals d’any per impulsar la seva estratègia de creixement internacional, ha anunciat aquest dimarts en un comunicat.

Després de 75 anys d’activitat a la galeria del carrer de la Palla de Barcelona, Artur Ramón Art aposta per una etapa de renovació i modernització de les seves instal·lacions a través d’un projecte liderat per la nova generació integrada per Artur Ramón Navarro i Mónica Ramón Navarro.

El nou espai tindrà totes les tecnologies de la informació i més de 600 metres quadrats que acolliran espais de mostra i oficines, en un entorn confortable i privat per al client d’art privat i públic nacional i internacional, ha explicat Artur Ramón Picas, tercera generació i actual patriarca.

El nou projecte ha estat ideat per projectar l’art de Barcelona al món, on es potenciaran actius artístics locals i, al seu torn, es reforçarà la proposta artística compromesa amb el col·leccionista culte privat i públic.

 

L’excel·lència en la selecció de l’obra, sobretot dibuix i pintura, i una nova manera de treballar més privada i exclusiva són els eixos que sostenen aquesta nova etapa.

Així, la firma d’art espanyola més antiga (es va fundar a Reus abans del 1911) encara amb garanties els desafiaments del mercat de l’art internacional dels nous temps, ha explicat.

“La nostra empresa busca fer un pas cap endavant seguint les noves tendències del mercat de l’art internacional, sense perdre la inspiració que ens atorga una trajectòria de més de cent anys en el negoci de l’art”, ha dit el galerista.

“La quarta generació de la família, amb els meus fills Artur i Mónica, porta gestionant el negoci des de fa més de deu anys, recollint grans èxits i liderant aquest repte de posicionar Artur Ramón Art com un referent del comerç de l’art en l’àmbit nacional i internacional”, ha afegit.

 

aldia.cat

lavanguardia.com