Fine Arts Paris 2022

El febrer de 2022, dues fires d’art franceses líders: la venerable Biennal, una de les fires d’art més antigues del món (antigament coneguda com La Biennale des Antiquaires) i la de ràpid creixement Fine Arts Paris, van anunciar que s’havien fusionat per crear un nou esdeveniment esdeveniment anual a París per celebrar l’art des de l’Antiguitat fins als nostres dies.
El mateix any va tenir lloc l’edició inaugural de Fine Arts Paris & La Biennale al prestigiós Carrousel du Louvre, en la que Artur Ramon participava en col·laboració amb el gran expert en Old Masters britànic Charles Beddington.

La proposta de les dues galeries es centrava en les respectives especialitats, que es reforçaran mútuament. Dedicarem part del nostre estand a les vistes emblemàtiques de Venècia de Canaletto, especialitat del dealer londinenc, flanquejades per vistes a la Sereníssima d’artistes catalans com Ramon Tusquets i Manuel Ramírez Ibáñez. Una altra línia temàtica que proposarem al nostre públic és la dels naturalia, dibuixos que representen curiositats recollides a les Wunderkammer, als quals afegirem algunes de les darreres obres dels germans Santilari sobre la mateixa temàtica. També hi haurà escultures excepcionals de manufactura francesa, des d’una Mare de Déu de pedra del segle XIV fins a la Femme accroupie d’Henri Laurens.