‘Visites Inesperades’ al Museu d’Art de Cerdanyola

21/11/2022 | Cerdanyola.cat

Tot coincidint amb la Setmana de l’Art, Galeries d’Art de Catalunya proposa una mostra on sis obres de galeristes dialogaran amb col·lecció del MAC

La inauguració de la mostra va tenir lloc el divendres 18 de novembre

Fins al 31 de desembre, sis obres d’art, totes elles provinents de fons de galeries d’art catalanes, fan estada a les sales del Museu d’Art de Cerdanyola per conviure amb la seva col·lecció permanent. Aquestes ‘Visites Inesperades’ com es titula la mostra, estableixen diàlegs amb la col·lecció del museu, ja sigui per concepte o estètica, o per contraposició i estranyesa.

Visites inesperades és un projecte de les Galeries d’Art de Catalunya (GAC), en el marc de la Setmana de l’Art, un esdeveniment organitzat per aquesta associació.

El projecte té lloc simultàniament al Museu d’Art de Cerdanyola i al Museu de l’Empordà de Figueres (amb 7 obres visitants), totes provinents de les rebotigues i magatzems de galeries i moltes de les quals molt desconegudes per al públic. Les 13 obres seleccionades són el testimoni de la diversitat, riquesa  i vitalitat de les 41 galeries associades, totes amb una personalitat molt marcada i propostes molt diferents: art antic, modern, contemporani o les propostes més emergents. És per aquesta raó que l’itinerari de les dues exposicions suposa una barreja d’estils i èpoques des de principis del segle XX fins a l’actualitat i una trobada entre artistes de generacions diverses però des de la contemporaneïtat.

La mostra, un passeig pel triangle temàtic entre arquitectura-cos-paisatge, amb obres d’Amèlia RieraFabian VoglerPaloma NavaresCristina BlanchAntoni Llena Ismael Smith (totes elles provinents de Canals Galeria d’Art, Artur Ramon Art, Galeria Antoni Pinyol, Galeria Jordi Barnadas i Galeria A34), es va inaugurar el passat divendres 18 de novembre.